28-10-2016

Software AG en Bosch werken samen in IoT Cloud

Deel dit bericht

Software AG en Bosch werken samen aan nieuwe services en oplossingen op het gebied van Internet of Things en Industry 4.0. Zo wordt de functionaliteit in de Bosch IoT Cloud uitgebreid en werken de twee bedrijven samen aan de ontwikkeling van nieuwe IoT-oplossingen. Met name partners en klanten in de productie, logistiek en retail zullen profiteren van de samenwerking.

Het Digital Business Platform van Software AG wordt als component beschikbaar in de Bosch IoT Cloud met modules voor real-time data-analyse en beslisregels. Belangrijkste doelstelling van de samenwerking is de ontwikkeling van Predictive Analytics Tools op Software AG’s toonaangevende Digital Business Platform. De samenwerking verenigt het beste van twee werelden: de schaalbaarheid van de Bosch IoT Cloud maakt de toepassing interessant voor een breed scala aan partners en gebruikers, Software AG’s Universal Messaging zorgt als transport- en queueing-laag ervoor dat de software, devices en sensoren soepel met elkaar communiceren en integreren.

Realtime data-analytics
Voor klanten en partners van beide bedrijven betekent het strategische partnerschap dat ze direct gebruik kunnen maken van de nieuwe, slimme IoT-oplossingen die Bosch en Software AG samen ontwikkelen. Realtime data-analytics maakt gebruik van omgevingssensoren en risicobeoordelingssystemen en koppelt deze data aan predictive analytics tools waardoor supply-, productie- en logistieke processen sneller, efficiënter en veiliger worden.

Meer informatie: Software AG

Partners