27-10-2016

Rocket Discover 1.6 verhoogt productiviteit van IBM Cognos TM1

Deel dit bericht

Rocket Software heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Rocket Discover 1.6, een self-service Business Intelligence oplossing die organisaties in staat stelt meer waarde uit hun investeringen in IBM Cognos TM1.

De native interface naar TM1 van Rocket Discover zorgt ervoor dat zakelijke gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot TM1 Cubes, van de kracht van de TM1 architectuur kunnen profiteren en binnen de IBM Connections Communities gezamenlijk dashboards kunnen delen via een nieuwe IBM Connections integratie. Gebruikers van IBM Connections users kunnen data en dashboards delen en meedoen aan realtime conversaties over zakelijke onderwerpen, waardoor een geïntegreerde BI-workflow ontstaat.

Discover geeft als self-service BI-oplossing zakelijke gebruikers de mogelijkheid om te experimenteren met Business Intelligence en visualisatie. Discover’s intuïtieve drag-and-drop interface vereenvoudigt en versnelt data-analyse en verminder de afhankelijkheid van de IT-afdeling. Met Rocket Discover wordt het gebruik van TM1 verbeterd door:
- Eenvoudige creatie en deling van eigen TM1 views met herbruikbare 'slice-and-dice and store’ functionaliteit.
- Testen van hypotheses en verrijken van data met ad hoc berekeningen.
- Uitvoeren vanuit Discover van TM1 TurboIntegrator processen.
- Inzetten van veelgebruikte TM1 mogelijkheden als subsets, attributes, aliases, en picklists voor een betere ROI.
   
Meer informatie over de verbeteringen aan Rocket Discover 1.6.

Partners