24-10-2016

Pyramid Analytics breidt EMEA partner-ecosysteem snel uit

Deel dit bericht

Pyramid Analytics kondigt aan dat het bedrijf haar partner-ecosysteem in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, aanzienlijk heeft uitgebreid met meer dan 61 partners in de afgelopen 12 maanden. Pyramid Analytics is leverancier van een next-generation business analytics platform.

Het partnerprogramma biedt VAR’s, ISV’s, OEM's en SI’s wereldwijd de tools, middelen en de expertise die nodig zijn om het BI Office-platform naar de markt te brengen en te verkopen. Recente nieuwe partners in EMEA zijn Expertime, een snel groeiend technologie-adviesbureau gevestigd in Parijs, en QUNIS, dat gespecialiseerd is in business intelligence en big data en voor toonaangevende bedrijven in heel Duitsland werkt.

Wereldwijde channelstrategie
Volgens David Brierley, Senior Vice President van EMEA, APJ & LATAM, heeft Pyramid Analytics al een sterke footprint over de hele wereld met een verscheidenheid aan partners die bewezen expertise hebben op het gebied van Business Intelligence, big data en applicatie-integratie. “Dit partnerprogramma is bedoeld om onze wereldwijde channelstrategie te formaliseren, terwijl we visie realiseren om een ​​naadloos en gebruiksklaar business analytics platform te leveren aan bedrijven over de hele wereld.”

Voordelen partnerprogramma
De wereldwijde partners van Pyramid Analytics die deelnemen aan het partnerprogramma hebben recht op verschillende voordelen, waaronder training en certificering op het BI Office-platform, sales-ondersteuning en demand generation-middelen, evenals de toegang tot trial- and demo-licenties om de sales-activiteiten te ondersteunen.

Meer informatie: Pyramid Analytics Partner Program en de deelnemende partners.

Partners