28-09-2016

Talend gaat platinum partnerschap aan met Sogeti VS

Deel dit bericht

Talend kondigt aan dat het een platinum partnerschap aangaat met Sogeti VS, een volledige dochteronderneming van de Capgemini Group en aanbieder van IT-diensten. De samenwerking combineert de innovatieve data-integratietechnologie van Talend met de uitvoerige dienstenkennis en het klantgerichte model van Sogeti. Dit resulteert in veelomvattende en op maat gemaakte integratie-oplossingen die het mogelijk maken om bedrijfsinformatie effectiever in te zetten. De nieuwe relatie met Sogeti borduurt voort op de samenwerking tussen Talend en Capgemini die al bijna tien jaar bestaat.

De samenwerking is onderdeel van het Talend Systems Integrator Partner Program, dat is ingericht om bij te dragen aan oplossingen voor de complexe integratievraagstukken waarmee bedrijven van welke omvang dan ook te maken hebben. Als platinum partner gaat Sogeti zijn klanten ondersteunen bij het beter benutten en implementeren van Talends oplossingen om de bedrijfsprestaties te verbeteren, inzichten te vergroten, en om hen een beter begrip van hun klanten te geven als basis voor een betere verstandhouding.

Diepgaande kennis
Volgens Senior director Alliances Rolf Heimes bij Talend biedt het partnerschap met Sogeti zijn adviseurs de mogelijkheid diepgaande kennis op te doen van Talends oplossingen, opdat klanten veel sneller resultaten boeken met hun data-integratie projecten. “We zijn blij dat we de relatie met de Capgemini Group kunnen verdiepen en kunnen optrekken met Sogeti om onze mogelijkheid te vergroten meer bedrijven van dienst te zijn die alles uit hun data willen halen.”
Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Sogeti een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Business Intelligence & Analytics, clouddiensten, digitale transformative, productlevenscyclus beheer, software-ontwikkeling & -integratie, en testen. Talend heeft Sogeti VS als platinum partner gekozen op grond van diens bewezen successen en stevige ervaring met het toepassen van de modernste technologieën, inclusief big data platformen en clouddiensten.

Aanvullende diensten
Het Talend Systems Integrator Partner Program beloont system integrators die zich specialiseren in de producten van Talend met aanvullende verkoop- en marketingdiensten, technische training en ondersteuning en productlicensies. Via het nieuwe partnerschap biedt Talend aan Sogeti:
- Training met de optie om in eigen tempo, on-demand en/of publieke trainingklassen te volgen;
- Go-to-Market Strategie om Sogeti-adviseurs te leren hoe zij Talends producten kunnen verkopen; ook krijgen zij aanvullende verkoop- en marketingkennis;
- Consulting Services via Live Experts die antwoorden kunnen geven op specifieke productvragen, evenals persoonlijke, 1-op-1 begeleiding;
- Gezamelijke Opportuniteiten Ontwikkeling en vergaande relaties met kanaalvertegenwoordigers opdat beide bedrijven het maximale kunnen halen uit de samenwerking.

Wie meer wil weten over het portfolio van Talends cloud en big data integratie-oplossingen, of wie wil weten hoe je lid kunt worden van het Talend Systems Integrator Partner Network, kan terecht op www.talend.com of Talend Partners SI Partner pagina.

Partners