18-09-2016

Oracle Cloud Sales Center vestigt zich definitief in Amsterdam

Deel dit bericht

Als definitieve locatie voor haar Cloud Sales Center in Amsterdam heeft Oracle gekozen voor een prestigieus oud pakhuis aan de Nieuwevaart in Amsterdam. Inmiddels zijn de benodigde werkzaamheden gestart en de verwachting is dat aan het begin van Oracle’s nieuwe fiscale jaar, 1 juni 2017, de medewerkers van het Cloud Sales Center hun intrek in de Nieuwevaart kunnen nemen.

In januari 2016 kondigde Oracle een grootschalige wervingscampagne aan voor 1.400 cloud sales professionals in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hiervan krijgen 450 nieuwe medewerkers hun werkplek in Amsterdam. Sinds maart 2016 zijn de activiteiten van het Amsterdamse Cloud Sales Center gestart en inmiddels werken er al meer dan 150 medewerkers in het tijdelijke onderkomen in het UP gebouw aan de Piet Heinkade.

Cloud business
Het Cloud Sales Center speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van Oracle’s cloud business. De opening van een Cloud Sales Center en de werving van 450 cloud sales professionals in Nederland volgt op Oracle’s investering van miljarden dollars in de ontwikkeling van het meest complete portfolio van cloud computingdiensten. Oracle biedt op dit moment meer dan zeshonderd verschillende cloudapplicaties aan die – in combinatie met zijn uitgebreide on-premise en cloud hardware- en softwareaanbod – de mogelijkheid bieden om bedrijven te helpen hun gehele zakelijke computingomgeving naadloos te beheren tijdens de overgang naar de cloud

Nederlandse arbeidsmarkt
Oracle beschikt over een hoofdkantoor in Utrecht en is trots haar aanwezigheid uit te breiden naar Amsterdam. De nieuwe vestiging moet Oracle toegang bieden tot nog meer talent op de Nederlandse arbeidsmarkt en een deur openen naar enkele van de grootste merken van Europa, die ook in Amsterdam zijn gevestigd. Oracle heeft een speciale website ingericht voor sollicitaties.

Company:

Oracle

Partners