16-09-2016

Eric Hogenboom versterkt directie Valid

Deel dit bericht

Valid heeft haar directie versterkt met Eric Hogenboom. Hogenboom (54) vormt nu samen met oprichter Dis Valcq het tweehoofdige directieteam van Valid. De focus van Hogenboom ligt primair op Business Operations, HR en Finance. Dis Valcq gaat zich richten op Sales en Marketing & Communicatie.

Hogenboom is een ervaren business leader, die kan terugkijken op een succesvolle carrière bij DSM en SABIC. Verder is hij tot voor kort voorzitter geweest van de VNCI (Vereniging Nederlandse Chemische Industrie) en bestuurder van het SABIC Pensioen Fonds. In het verleden heeft Hogenboom tevens de nodige ervaring met IT opgedaan. Dit onder meer als programma manager bij DSM en als lid van de IT Steering Board van SABIC.  

Dis Valcq: “Met Eric hebben we een ervaren leider in huis gehaald, waarmee we een boost gaan geven aan de executie van onze nieuwe Valid 2020 strategie”. Hogenboom: “Valid is een mooi bedrijf met prachtige klanten en veel groeipotentieel. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn nieuwe collega’s, Valid een volgende stap in haar ontwikkeling te laten zetten.”

Meer informatie: www.valid.nl

Tags:

management

Company:

Valid

Partners