25-08-2016

QNH Consulting gaat partnership aan met Betty Blocks

Deel dit bericht

Voor het bouwen van (web)applicaties zonder programmeren maakt QNH Consulting gebruik van het Betty Blocks-platform. Betty Blocks is een volledig online en cloudgebaseerd applicatieplatform as a service (aPaaS).

De keuze van QNH om met Betty Blocks een partnership aan te gaan, is gemaakt op basis van de snelheid die het applicatie-ontwikkelplatform biedt om maatwerk te kunnen ontwikkelen en de flexibiliteit om eenvoudig aanpassingen te kunnen doen tijdens, maar ook direct na het ontwikkeltraject. Door gebruik te maken van prefab ‘blokken’ en templates is met Betty Blocks snel en eenvoudig een volledig op maat gemaakte applicatie te bouwen. Vaak tot acht keer sneller dan via traditionele methoden.

Multi-device ready
Daarnaast onderscheidt het Betty Blocks-platform zich doordat ontwikkeling, testen, acceptatie & productie binnen één omgeving gebeurt. Dit maakt niet alleen de snelheid van de ontwikkelcyclus optimaal, maar vermindert ook zorgen omtrent beheer van hardware, software en beveiliging. Applicaties die ontwikkeld zijn met het Betty Blocks-platform zijn automatisch responsive en multi-device ready.
QNH heeft het Betty Blocks-platform inmiddels succesvol gebruikt voor het bouwen van verschillende applicaties, waaronder diverse toepassingen en proof of concepts voor bestaande en nieuwe klanten.

Meer informatie over Betty Blocks en QNH

Partners