25-08-2016

Trifacta biedt diepere integratie met Hortonworks Data Platform

Deel dit bericht

Trifacta, aanbieder van data-wrangling software, versterkt haar partnerschap met Hortonworks door een diepere integratie met het Hortonworks Data Platform. Het partnerschap behelst het bedienen van gezamenlijke klanten, certificeringen en technische integratie met het Hortonworks Data Platform, inclusief een certificering voor Apache Atlas, het datagovernance en metadata framework voor Hadoop.

De Atlas-integratie stelt klanten van Hortonworks in staat om effectiever metadata te gebruiken op het Hortonworks Data Platform door ze te verrijken met user-generated metadata vanuit het Trifacta data-wrangling proces. Deze naadloze connectie levert data-analisten een eenvoudige manier om metadata naar Atlas over te zetten, en data-architecten krijgen een uniforme geconsolideerde view op technische en zakelijke metadata. Dit moet resulteren in betere samenwerking tussen business en IT en een snelle doorloop van Hadoop-projecten.

Certificering
Trifacta heeft ook de Hortonworks Security Certification ontvangen vanwege integratie met Apache Ranger, het security- en encryptieframework voor het Hortonworks Data Platform. Klanten kunnen nu tijdens het gebruik van Trifacta de securityvereisten ondersteunen die binnen HDP van toepassing zijn.
De nieuwe integraties bouwen voort op Trifacta’s al bestaande Hortonworks Data Platform- en YARN Ready-certificering, waardoor Trifacta voor Hortonworks klanten de voorkeurskeuze wordt voor data-wrangling. Trifacta heeft zich ook in samenwerking met Hortonworks gefocust op big data oplossingen voor verticale zakelijke markten zoals verzekeringen en retail.

Meer informatie: Trifacta

Partners