22-08-2016

BOARD lanceert unified BI- en CPM-oplossingen op Microsoft Azure

Deel dit bericht

BOARD International heeft Microsoft Azure uitgekozen om cloudgebaseerde geïntegreerde Business Intelligence en CPM aan te bieden. BOARD International is een platform dat organisaties ondersteunt bij hun besluitvormingsprocessen.

Met technologiesamenwerking met Microsoft wil BOARD organisaties helpen de inzet van BI- en CPM-oplossingen in de Cloud te optimaliseren, door gebruik te maken van de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging van Azure, in combinatie met de analytische mogelijkheden en flexibiliteit van BOARD. BOARD zal de Azure infrastructuur, innovatie en automatisering gebruiken om meer van haar cloudklanten te ondersteunen.

Wereldwijd akkoord
CTO Pietro Ferrari bij BOARD International is verheugd om de samenwerking met Microsoft Azure aan te kondigen. “De samenwerking heeft reeds zijn kracht en vermogen om waarde te creëren geopenbaard in een aantal geselecteerde klanten. In het licht van deze succesvolle resultaten is deze relatie uitgegroeid tot een wereldwijd akkoord. De databeveiliging en replicatiediensten die Microsoft Azure ons levert stellen ons in staat om de flexibiliteit van infrastructuur en wendbaarheid te hebben die we nodig hebben om succesvol te zijn."

Volgens directeur product marketing Nicole Herskowitz van Microsoft Azure zullen de schaalbaarheid en beveiliging van Microsoft Azure BOARD helpen krachtige business analytics en CPM-oplossingen voor haar wereldwijde klanten te leveren.

Meer informatie: BOARD International

Partners