15-08-2016

Teradata breidt analytics services uit met aankoop Big Data Partnership consultancy

Deel dit bericht

Teradata kondigt de acquisitie aan van Big Data Partnership, aanbieder van big data-oplossingen en -trainingen. De experts van Big Data Partnership hebben kennis van technologieën zoals Apache Hadoop en helpen klanten te ontdekken met data science en de adoptie van big data-technologieën meer datagedreven te worden.

In de high-demand en kansrijke markt van big data analytics is Big Data Partnership in 2012 opgericht door Mike Merritt-Holmes, Tim Seears en Pinal Gandhi. Big Data Partnership beschikt nu over een zeer getalenteerd team van big data-architecten, engineers, data scientists en gecertificeerde trainers ie on-site bij klanten werken of vanuit het Londense kantoor. Big Data Partnership heeft een bewezen aanpak om bedrijven te helpen succesvolle big data-programma’s te implementeren op basis van een snelle evaluatie van de technologie, de business en volwassenheid op het gebied van governance. Big Data Partnership heeft een volledige levenscyclusbenadering waarmee de big data assets van een klant worden geëvalueerd in elke fase van de ontwikkeling, en geeft daarover uitgebreide aanbevelingen.

Internationale uitbreiding
Big Data Partnerschap treedt nu toe tot Teradata's Think Big consultancypraktijk en versnelt daarmee de internationale uitbreiding van Think Big’s open source consultancy services. Het Big Data Partnership team is een toevoeging aan de consultancycapaciteiten van Teradata die bestaan uit strategisch advies, platformneutrale opties en agile implementatiediensten voor big data analytics. Teradata wil haar klanten keuzes geven met oplossingen die on-premise of in de cloud worden ingezet, met als resultaat dat bedrijven de expertise en inzichten hebben die nodig zijn om de waarde van al hun data te realiseren.

Focus
De methodologie van Big Data Partnership is een aanvulling op de open source consultancy-aanpak van Think Big (genaamd Think Big Velocity), die een klant diensten aanbiedt in elke fase van hun big data-initiatieven en ze stapsgewijs verder brengt naar een vooraf bepaald resultaat. Think Big doet dit door middel van een agile aanpak en skills, waarmee klanten voortdurend worden geholpen om open source productie-analytische oplossingen te innoveren, ontwikkelen, implementeren, beheren, en te optimaliseren.
Door de toevoeging van het talent en de klanten van Big Data Partnership zal Teradata's wereldwijde consultancy-organisatie verder groeien, en zorgen voor waardevolle big data analyticsexpertise in Europa en Azië. De initiële focus zal liggen op het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Zwitserland en China. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.
 
Meer informatie:
Teradata
Big Data Partnerschap

Partners