Learn & Go: Het toepassen van Gamification binnen uw organisatie
(13-09-2016)

Deel dit bericht

Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij Gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Die spelelementen werken als een magneet op de deelnemers. Dat is veel leuker dan steeds maar doen wat er van je verwacht wordt, zonder dat iemand dat nog ziet en zijn waardering uitspreekt. Het principe van Gamification is niet nieuw, we spelen al eeuwen spelletjes. 72% van de huishoudens speelt inmiddels video games. Daarin ervaren we hoe effectief games zijn in het verleiden, vastgrijpen, motiveren en binden van hun spelers. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar Gamification over gaat.

Gamification is een effectief middel om gedrag van medewerkers te beïnvloeden. Maar hoe pakt u dit nu aan? Die vraag zullen sprekers Loren Roosendaal (Founder en CEO van IC3D media) en Ron Smits (Brigade Generaal van Staf Opleidingen Koninklijke Landmacht) voor u beantwoorden.

Wat u altijd al wilde weten
Ons Learn & Go Seminar is geen eenzijdige PowerPoint presentatie, maar een interactieve sessie in een exclusieve setting met een informele sfeer. In deze sessie gaan we samen in op verschillende vraagstukken:
Wat is Gamification?
Hoe start je Gamification op?
Wat zijn geschikte onderwerpen voor Gamification?
Wat zijn de voordelen van Gamification?
Hoe pas ik Gamification toe binnen mijn organisatie?
Hoe helpt Gamification in het borgen van de resultaten?

De sprekers behandelen tijdens deze sessie de trends, ontwikkelingen en de uitdagingen met betrekking tot het implementeren van Gamification.

Meld u direct aan
Meld u direct aan en bepaal mede de inhoud van de seminar! We willen u vragen om aan te geven tegen welke uitdagingen u aanloopt ten aanzien van Gamification, zodat onze sprekers dit kunnen meenemen in hun verhaal!

De Seminar wordt gehouden op de campus van de VANAD Group in Capelle aan den IJssel en is gratis toegankelijk. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar (1 deelnemer per organisatie), zo waarborgen we dat de sessie interactief blijft.

Dinsdag 13 september

Tags:

Gamification

Company:

Vanad Group

Partners