Sogeti TMap Dag 2016: ZOOOM IN
(06-10-2016)

Deel dit bericht

Hoe je ook kijkt naar digitale transformatie, The Internet of Things (IoT), Business Intelligence, Big Data of Cloud: kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. En dat roept vragen op. Wie bepaalt anno 2016 wat goed is en wat niet? En belangrijker nog: wie heeft de regie bij het organiseren van kwaliteit?

Tijd om tijdens de TMap Dag 2016 in Utrecht nu eens écht in te zoomen op kwaliteit en de bijbehorende thema’s zoals Agile, DevOps en Test Automation in een helder perspectief te plaatsen.
 
Focus op nieuwe technologie
In het Cinemec in Utrecht openen we u de ogen met verbluffende voorbeelden van nieuwe technologie. Wij tonen u de moderne wereld van softwarekwaliteit en maken deze vervolgens concreet met aansprekende klantcases en best practices. Dat moet je als IT-professional gezien hebben!

Close-ups met concrete cases
Interessante sprekers geven vanuit diverse hoeken close-ups van de rol van kwaliteit in de digitale transformatie. In 16 interactieve breakouts kunt u vervolgens uw blik verruimen aan de hand van concrete cases op het gebied van Test Automation, Agile, Devops, IoT, Security, Cloud, BI en Tooling:
- Hands Off. We zoomen in op cases over Integrated Automation. Ervaar alles over testautomatisering en integratie.
- Next Gen Testing. Hierin focussen we op de laatste ontwikkelingen in Agile, Scrum en Devops.
- IoT and Robotics. Wat betekent nieuwe technologie voor de wereld van kwaliteit en testen?
- Specialties. Security, BI, Cloud; hoe je ook naar de digitale ontwikkelingen kijkt, kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. Ervaar hoe in deze stream.

Donderdag 6 oktober
09.00 – 17.00

Cinemec
Oude Vleutenseweg
3541 CM Utrecht

Aanmelden

Partners