25-07-2016

QNH Consulting verzorgt cloudmigratie CMIS Group

Deel dit bericht

CMIS Group heeft gekozen voor QNH Consulting om de komende periode een cloud-first strategie te realiseren. Dit moet leiden tot snellere dienstverlening en een kortere time-to-market.

QNH gaat drie projecten uitvoeren om de gekozen strategie te implementeren. Allereerst wordt een public cloudomgeving gerealiseerd met Microsoft’s Azure en Office 365, vervolgens een private cloud met een partner, waarna QNH het volledige IT-beheer inclusief Managed Services van CMIS Group overneemt. CMIS Group zet de stap naar de cloud om een efficiëntere en snellere dienstverlening te bieden en daarmee een kortere time-to-market te realiseren.

Flexibel
Voorheen had CMIS Group de volledige IT-infrastructuur in eigen beheer. Het platform was echter niet flexibel genoeg, waardoor er onnodig veel tijd verloren ging. Dit was volgens directeur Software Engineering Eric bij CMIS Group de reden voor CMIS Group om op zoek te gaan naar een passende IT-partner. “De innovatieve producten die wij onze klanten bieden, vereisen actuele en flexibele IT-oplossingen. Door de samenwerking met een kwalitatieve en ervaren partij als QNH, kunnen wij ons meer focussen op de business in plaats van de infrastructuur. Zo kunnen we onze dienstverlening efficiënter en sneller inrichten.”

Slagkracht
CEO Hen Snackers bij QNH: “Wij omarmen graag een partnership als deze, waarin wij het volledige IT-beheer van CMIS Group in handen mogen nemen. Op deze manier hoeft CMIS Group alleen nog maar de regie te voeren over het IT-beleid. Wij zorgen voor de optimalisatie, migratie en verdere uitvoering. Bovendien biedt de cloudoplossing de organisatie meer flexibiliteit en slagkracht. Waar ze voorheen bijvoorbeeld rackspace in een datacenter moesten inhuren, kunnen ze straks zonder enige vertraging of hoge kosten de capaciteit op- en afschalen. Dit leidt ertoe dat CMIS Group de time-to-market versnelt en beter aan haar klantwensen kan voldoen.”

Meer informatie: QNH

Company:

QNH

Partners