22-07-2016

Nieuwe versie BI-Platform App voor iOS en Android

Deel dit bericht

Met het uitbrengen van de BI-Platform App in oktober 2015 is een nieuw informatiekanaal opgezet voor de doelgroep van BI-Platform. De App is vele keren gedownload door de Business Intelligence en datawarehouse community om het dagelijkse nieuws en de agenda te volgen, maar ook zwaardere content in de vorm van blogs, onderzoeken en cases.

Nu is er een verbeterde versie van de BI-Platform App beschikbaar. Het is een enorme upgrade geworden qua features en de navigatiewerkwijze levert een gebruiksgemak dat men kent van bekende nieuws-apps als NOS en NU.nl. Ook is de BI-Platform App geschikt gemaakt voor de iPad.

Wat is er nieuw?
In deze major release zijn onder andere de volgende elementen toegevoegd:
- Zoekfunctie
- Swipen naar volgend en vorig bericht
- Optimalisatie voor iPad en andere tablet-formaten
- Veel inhoudelijke componenten toegevoegd, zoals meest gelezen artikelen, gerelateerde artikelen, tags, auteurspagina, video’s, whitepapers
- Verbetering van de vacaturepagina qua layout en metadata
- Mogelijkheid voor notificaties, door de gebruiker aan/uit te zetten.

We zijn benieuwd naar uw reactie, dus reageer gerust via de Contact functie in de App bij Instellingen & Informatie. Om het u gemakkelijk te maken staan hieronder de download buttons voor de twee versies.

Download gratis de nieuwe versie van de mobiele apps via Apple App Store of via Google Play:

Download Apple App StoreDownload Google Play

Ook voor zusterplatform Release.nl, portal op gebied van software engineering, is zoals eerder aangekondigd een App gelanceerd. Uiteraard met specifieke content en vacatures voor die doelgroep.

Partners