18-07-2016

Talend opent inschrijving voor Data Masters Awards

Deel dit bericht

Talend, aanbieder in Big Data en cloud integratie-oplossingen, heeft de inschrijvingstermijn geopend voor haar tweede jaarlijkse Data Masters Awards. Dit programma wil bedrijven in de schijnwerpers zetten die op een unieke manier Talend oplossingen inzetten om hun business flexibeler, effectiever en datagedreven maken.

Finalisten worden gekozen uit Talend’s meer dan 1.300 wereldwijde klanten, waaronder grote bedrijven en particuliere ondernemingen in belangrijke bedrijfssectoren zoals bank- en verzekeringswezen, consumentengoederen, gezondheidszorg, productie en retail. Vorig jaar waren onder andere Citi, GE Healthcare, Hess en Travis Perkins ontvangers van de awards.

Het Talend management zal de winnaars selecteren uit een pool van schriftelijke voorstellen op basis van de volgende criteria:
- Creativiteit en innovatief gebruik van oplossingen;
- Omvang en complexiteit van de uitvoering;
- Baanbrekende toepassing van Big Data;
- Business transformatie en meetbare behaalde business value.

Brede erkenning
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse klanten- en partnerconferentie Talend Connect, die dit jaar op 17 november plaats vindt in Parijs. De winnaars zullen niet alleen brede erkenning verkrijgen als innovator in hun vakgebied, maar ontvangen ook een gedenkplaat en er zal in hun naam een donatie van 1.500 dollar aan een goed doel van hun keuze worden geschonken.
Volgens CMO Ashley Stirrup bij Talend is elke weg naar de realisatie van zakelijke waarde van data verschillend voor elk bedrijf. “Dat maakt onze Data Masters programma zo spannend. We kijken uit naar de presentatie van de vele uiteenlopende en innovatieve manieren waarmee onze klanten proberen echt datagedreven te worden."

Inschrijven
Inschrijvingen worden geaccepteerd tot en met 15 augustus 2016. Kijk hier voor meer informatie over de Talend Data Masters Awards en het inschrijfformulier.

Partners