07-07-2016

Peter ’t Jong nieuwe CEO Atos in de Benelux & The Nordics

Deel dit bericht

Peter 't Jong is benoemd tot CEO van Atos in de Benelux & The Nordics divisie. 't Jong treedt ook toe tot het Executive Committee. Hij volgt per 1 juli Rob Pols op die heeft besloten om een andere weg in te slaan.

Peter 't Jong kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “Het is fantastisch leiding te gaan geven aan het bedrijf waar ik 15 jaar geleden ben begonnen. Atos in de Benelux & The Nordics heeft veel bereikt en een strategie neergezet die cruciaal is om te anticiperen op veranderingen in de IT-industrie”.

't Jong is al vanaf 2001 in verschillende functies verbonden aan Atos. In zijn laatste rol was hij Executive Vice President Managed Services in Duitsland. Hij heeft een ruime ervaring binnen Atos, waardoor de overgang soepel kan verlopen en de continuïteit van de business gewaarborgd blijft. ‘t Jong heeft aangegeven dat hij de ingezette GROW-strategie wil versnellen, die is gericht op innovatie, een verrijking van het kennisniveau van medewerkers en een nieuwe manier van werken met een volledige focus op de klant. Met het oog op een snelle overdracht van taken, verantwoordelijkheden en klantrelaties zal Rob Pols Peter ondersteunen in een adviserende rol tot begin 2017.

Tags:

management

Company:

Atos

Partners