30-06-2016

QNH genomineerd voor Trusted Advisor of the Year

Deel dit bericht

Na de nominatie van de Computable Awards voor ‘Partnerproject van het jaar’ is QNH nu ook door Channelweb genomineerd voor ‘Trusted Advisor of the Year’.

In de categorie Reseller Awards is QNH nu één van de vijf genomineerden. De ‘Trusted Advisor of the Year’ award staat voor de prijs voor de partner waarvan de markt de adviezen het meest waardeert.  
QNH Consulting heeft de R&D IT afdeling van chipfabrikant NXP geholpen bij de implementatie en beschikbaar stellen van de cloudomgeving aan alle engineers binnen NXP. NXP heeft nu een nieuwe cloudinfrastructuur op basis van Amazon. De clouddienst biedt ruim zesduizend R&D-engineers wereldwijd de mogelijkheid om complexe berekeningen in de cloud uit te voeren. QNH fungeerde tijdens dit traject als trusted advisor en heeft NXP geholpen om de clouddienst in te bedden in de bestaande organisatie. Vanaf maandag 4 juli a.s. kan er gestemd worden. De publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. De andere helft wordt bepaald door een vakjury. Pas op 7 december worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie: QNH

Tags:

Awards, Cloud

Company:

QNH

Partners