09-06-2016

Infor kondigt versie 11.0 aan van Infor M3 Analytics

Deel dit bericht

Infor kondigt een nieuwe versie aan van Infor M3 Analytics. Infor M3 Analytics versie 11 biedt nieuwe functionaliteiten en branchespecifieke content, tools en diensten om BI-projecten te versnellen, kosten te verlagen, het risico van implementaties te verlagen en de terugverdientijd te verkorten.

Met Infor M3 Analytics kunnen gegevens omgezet worden in bruikbare inzichten, branchespecifieke statistieken en KPI’s. Doordat statistieken en KPI’s direct beschikbaar zijn, kunnen klanten snel aan de slag. Infor M3 is een van de belangrijkste ERP-systemen van Infor en is geoptimaliseerd om klanten te helpen van het investeringsniveau van de algemene Infor BI technologie-stack te profiteren. Dankzij drill-back mogelijkheden in Infor M3 Analytics kunnen gebruikers direct van de informatie in een Infor BI dashboard naar de relevante functie in Infor M3 gaan. De toevoeging van meer analytische functionaliteiten moet volgens Infor de informatieverstrekking en gebruikerservaring verbeteren. In-memory processing wordt ook gebruikt om het opvragen en presenteren van informatie te versnellen.

Volgens directeur Industry & Solution Strategy Andrew bij Infor maakt de nauwe integratie van M3 Analytics en Infor M3 Business Intelligence in de juiste context mogelijk. “Klanten kunnen zodoende snellere en betere beslissingen nemen. Dankzij drill-back mogelijkheden is het gemakkelijk om wijzigingen binnen Infor M3 door te voeren. Dit is een uniek functionaliteitsniveau, dat meetbare waarde toevoegt.”

Infor M3 Analytics is vanaf oktober 2016 beschikbaar als een single tenant deployment binnen de Infor CloudSuite-oplossingen.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com

Partners