Power BI in de praktijk
(23-06-2016)

Deel dit bericht

Op donderdag 23 juni vindt de 4e bijeenkomst van de Power BI Gebruikersgroep plaats. Wouter Volkeri van Motion10 deelt daarin zijn top tien leerpunten uit de praktijk. De User Group is dan te gast bij Motion10 op de 42e verdieping van De Rotterdam.

Het programma: Power BI in de praktijk
We worden tegenwoordig overspoeld met nieuwe features en veel marketing, maar wat zijn nu de echte ervaringen uit het werkveld? Het thema van de bijeenkomst is daarom “Power BI in de praktijk”. De eerste sessie wordt geleid door Wouter Volkeri, Strategisch BI Consultant bij Motion10. Hij deelt in die sessie zijn top tien leerpunten uit de praktijk. Wouter combineert zijn ervaringen met de theorie. Daarnaast is er ruimte voor discussie en interactie.

De tweede presentatie wordt gegeven door Marc Laheij, Senior BI Specialist bij Boskalis. Hij gaat ons een kijkje in de keuken geven door verschillende Power BI implementaties te bespreken. Ook deelt hij wat er nodig was om deze implementaties tot een success te brengen en tegen welke uitdagingen en technische keuzes aangelopen werd.

23 juni
Motion10
Wilhelminakade 175
42ste verdieping
3072 AP Rotterdam

Aanmelden

Partners