30-05-2016

Trifacta lanceert wereldwijd ecosysteem met Wrangler Partner Programma

Deel dit bericht

Trifacta kondigt het Wrangler Partner Program aan, een wereldwijd programma voor ondersteuning van partners bij de verkoop en implementatie van Trifacta’s software. Het programma breidt het data preparation ecosysteem uit met reseller en consulting partners en technologiepartners in Business Intelligence, Hadoop en relationele dataplatforms en clouddiensten.

Trifacta's Wrangler Partner Program is een ecosysteem van resellers, consulting en technologie-leveranciers ontworpen om de invoering van Data Wrangling binnen business en analytics teams te promoten. Het programma biedt een scala aan go-to-market relaties om aan de behoeften van een verscheidenheid van partner business modellen voldoen:
Reseller - bedrijven die geïnteresseerd zijn in het wederverkopen van Trifacta's Data Wrangling oplossingen.
Consulting - professionele dienstverleners die geïnteresseerd zijn om met inzet van Trifacta organisaties te helpen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van hun analytics processen.
Technologie - technologieverkopers die geïnteresseerd zijn in de integratie met Trifacta om klanten te voorzien van best-of-breed oplossingen.

Kernpunt
Het versnellen van de wereldwijde samenwerking met advies- en reseller-organisaties is het kernpunt van het programma, omdat Data Wrangling als een bottleneck binnen analytics wordt gezien. Partners variëren van solution providers gericht op analytics strategieën en platformimplementaties, tot verticaal gerichte bedrijven met domeinexpertise in gezondheidszorg, overheid, financiële diensten, consumentengoederen en telecom.
Recent besloot investeerder Infosys, een consulting-, technologie- en next-generation services bedrijf, om in partnerschap met Trifacta samen een Data Wrangling-oplossing voor het Infosys Informatie Platform (IIP) te verstrekken. Deze integratie zal klanten helpen bij het snel vinden van waarde in data en problemen door de groeiende dataomvang en complexiteit van gegevens op te lossen. Voor technologiepartners is Trifacta strategisch gericht op het werken met Business Intelligence leveranciers in reactie op de groeiende vraag naar data preparation. Technologie partners zijn onder andere cloud service providers, Hadoop en relationele dataplatform vendors.

Ecosysteem
Het Wrangler Partner Program is een aanvulling op Trifacta’s ecosysteem van bestaande partners, waaronder Cloudera, Infosys, Lockheed Martin en Tableau. Deze partners zien een schat aan voordelen en nieuwe mogelijkheden in de samenwerking met Trifacta, met inbegrip van nieuwe omzetmogelijkheden, gedifferentieerde product- en dienstenaanbod en de mogelijkheid om nieuwe waarde te leveren aan klanten.
Volgens Fergus Moroney, Trifacta’s vice-president van business development en allianties is Trifacta door het verstrekken van een wereldwijd netwerk van toonaangevende service en technologie providers in staat om massaal meer bedrijven te bereiken om ze beter gebruik te laten maken van hun data. "We zijn verheugd om de adaptie van Trifacta in de markt, waarvan een groot deel wordt gedreven door onze groeiende partnerecosysteem en onze integratie met bestaande dataplatform- en analyticstechnologieën die klanten al hebben geïmplementeerd."

Meer informatie over het Trifacta Wrangler Partner Program: www.trifacta.com/partners

Partners