30-05-2016

Puur Data biedt end-to-end Big Data clouddienst

Deel dit bericht

Puur Data levert een Big Data-analyseoplossing uit de cloud. Dit moet voor eindgebruikers geen upfront investeringen meer opleveren. Met een snelle start kunnen binnen vier weken de eerste resultaten worden bereikt. Puur Data is Big Data analysespecialist.

De end-to-end oplossing van Puur Data maakt het naar eigen zeggen mogelijk om in één omgeving op eenvoudige wijze data sources te koppelen, analyses te maken en vervolgens de uitkomsten te visualiseren of exporteren. Voor het leveren van de analytics-omgeving heeft Puur Data een samenwerking gesloten met leverancier van Big Data-analysesoftware Datameer Inc. De software van Datameer heeft zich bewezen in een veelvoud van omgevingen in vrijwel elk marktsegment.

Cisco Certified Cloud
Puur Data heeft de keuze gemaakt om de oplossing onder te brengen in een Cisco Certified Cloud, die aan hoge standaarden voldoet op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid. Niet onbelangrijk is dat de gegevens van de klant in Nederland staan en dus onder de Nederlandse wetgeving vallen.

Meer informatie: www.puurdata.nl

Company:

Puur Data

Partners