20-05-2016

Cloud28+ automatiseert app-implementatie en biedt ruimere keuze uit diensten

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise (HPE) maakt uitbreidingen bekend aan het open technologie framework Cloud28+. Hiermee is automatische implementatie van enterprise cloud apps mogelijk. Daarnaast versnelt het de time-to-market voor Cloud28+-partners en biedt het klanten een ruimere keuze.

De verbeteringen van Cloud28+ omvatten een App Center, een partner-dashboard op basis van real-time analyses en compatibility met andere technologieplatformen. Via Cloud28+ vinden klanten en partners eenvoudig betrouwbare clouddiensten. Door middel van een lokale Service Provider kunnen ze die vervolgens zelf afnemen en installeren. Klanten kiezen met Cloud28+ de juiste mix van private cloud, publieke cloud en professional services voor hun business zodat zij kunnen transformeren naar een hybride IT-omgeving en tegelijkertijd voldoen aan lokale regelgeving. Cloud28+ heeft de selectie van ondersteunde technologie uitgebreid en omvat nu HPE Helion OpenStack, Microsoft Azure, VMware, Ormuco en Docker. Het uitgebreide technologieplatform maakt een brede reeks aan diensten beschikbaar en zorgt er tegelijkertijd voor dat het mogelijk is om via een Container as a Service (CaaS) framework op basis van Docker Datacenter de diensten over te dragen van de ene Server Provider naar de andere.

Cloud28+ App Center
Het nieuwe Cloud28+ App Center bevat Dockerized apps van ISV partners, die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op de locatie van een server provider of een eindklant. Deze Dockerized applicaties kunnen vervolgens worden ingezet in productieomgevingen via Docker Datacenter. In de toekomst ondersteunt het App Center ook niet-gecontaineriseerde applicaties. Om compatibiliteit, beveiliging en prestaties te verzekeren, worden apps automatisch getest door het nieuwe App Onboarding Center vóórdat ze worden opgenomen in het App Center.

Verbeteringen
Andere verbeteringen aan de Cloud28+ user interface voor zowel gebruikers als partners zijn:
- Nieuwe zoek- en filtermogelijkheden waarbij het mogelijk is te zoeken op de nieuwste trends, per verticale industrie, op sleutelwoorden, talen en Service Level Agreements. Dit zorgt dat klanten sneller en eenvoudiger services vinden die passen bij hun zakelijke behoeften.
- Een nieuw publicatieplatform voor partners om services in het Cloud28+ Service Center te uploaden en te beheren, met nieuwe promotiefuncties, het faciliteren van introductieservices en het uitbreiden van marketingmogelijkheden.
- Een real-time analysedashboard voor partners om op een nieuwe manier hun diensten op de markt te zetten en hun voortgang te volgen. Dit omvat gedetailleerde customer lead generatie informatie en resultaten uit marketingactiviteiten binnen de Cloud28+ promotiemotor.

Volgens Xavier Poisson Gouyou Beauchamps, Vice President voor hybrid IT in EMEA bij Hewlett Packard Enterprise is Cloud28+ snel een ‘Cloud of Clouds’ aan het worden en helpt het organisaties om innovatie te versnellen. “De uitbreidingen van het Cloud28+ open technologieframework die we vandaag bekend maken zijn een grote mijlpaal in onze reis om een single marketplace voor enterprise cloud services te creëren. Dit biedt klanten en partners een multi-cloud ervaring.”

Beschikbaarheid
De Cloud28+ Service Hub, App Onboarding Center en user interface updates, inclusief de verbeterde Service Center zoekmogelijkheden zijn vanaf 7 juni 2016 beschikbaar. Het Cloud28+ App Center en de implementatiefunctie zijn ook vanaf 7 juni in bèta-modus beschikbaar, de volledige release staat later deze zomer gepland.

Cloud28+
Cloud28+ is een community van verenigde Service Providers, resellers, ISV’s, developers, overheidsinstanties en eindgebruikers, die zich richt op het versnellen van enterprise cloudadoptie in heel Europa. Het biedt een online, samengevoegde catalogus van cloud services die op basis van vereisten van de gebruiker een koppeling maakt met vertrouwde clouddiensten op verschillende prijsniveaus. Cloud28+ beschikt momenteel over bijna 1.000 producten via Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service en Software-as-a-Service.

De cloud service catalogus van Cloud28+ is beschikbaar op www.cloud28plus.eu/catalogue

Company:

HPE

Partners