10-05-2016

Eerste Spark-training door GoDataDriven als gecertificeerd Databricks trainingspartner

Deel dit bericht

Recentelijk zijn Databricks en GoDataDriven een exclusief partnerschap overeengekomen voor Databricks en Spark-training in de Benelux. Hiermee is GoDataDriven de eerste gecertificeerde trainingspartner van Databricks in continentaal Europa. Databricks is in 2013 opgericht door het team dat Apache Spark heeft ontwikkeld.

Na een intensief certificeringsproces is GoDataDriven door Databricks erkend als officiële Databricks trainingspartner. Dit betekent dat GoDataDriven als enige organisatie in de Benelux publieke en in-company trainingen van Databricks mag aanbieden. Volgens Managing director Rob Dielemans van GoDataDriven is het delen van kennis door middel van training voor GoDataDriven altijd een kerncompetentie geweest. “Het partnerschap met Databricks is een goed voorbeeld van onze ambitie om organisaties in de Benelux al in een vroeg stadium bekend te maken met de allernieuwste technologische innovaties”.

Oprichter en VP Opleidingen Andy Konwinski van Databricks vult aan: “De keuze voor GoDataDriven als trainingspartner voor de Benelux is logisch. De inhoudelijke kennis en de ervaring van de GoDataDriven trainers met Databricks en Spark, gecombineerd met de motivatie om deze kennis over te brengen, zijn precies waar we naar zoeken bij een trainingspartner”.

Databricks heeft al meer dan 20.000 Apache Spark gebruikers getraind en heeft het grootste aantal klanten dat Spark uitrolt. De eerste Databricks Spark-training staat gepland op 17 tot en met 19 mei 2016 in Amsterdam en kan geboekt worden via training.xebia.com

Meer informatie: godatadriven.com




Partners