02-05-2016

Trifacta gaat partnerschap aan met Infosys

Deel dit bericht

Trifacta, wereldwijd aanbieder in data wrangling, heeft aangekondigd dat Infosys en Trifacta een partnerschap zijn aangegaan om een data wrangling oplossing te bieden voor het Infosys Information Platform. Infosys is aanbieder in consulting, technologie en diensten.

Klanten van Infosys kunnen nu profiteren van Trifacta’s intuïtieve self-service oplossing voor verkenning en transformatie van data; een cruciale stap in elk analytisch proces. Bedrijfsanalisten en data scientists kunnen grote complexe datasets integreren, resultaten transformeren en filteren en inzichten delen, allemaal uit gegevens die zijn opgeslagen en verwerkt in het IIP platform.

Open source
Volgens senior vice president corporate development Ritika Suri bij Infosys stelt Trifacta's technologie klanten in staat om diverse en uiteenlopende gegevens in een meer verteerbare vorm voor analyse te brengen. “Met deze samenwerking zullen onze klanten in staat zijn om inzichten sneller te bereiken en meer waarde te ontlenen uit hun Big Data investeringen.” Meer dan 200 organisaties hebben IIP ingezet om zakelijke inzichten te ontdekken. IIP maakt gebruik van de kracht van open source om big data uitdagingen op te lossen.

Big data use cases
CEO Adam Wilson van Trifacta is verheugd om een ​​deel van IIP worden en samen te werken met Infosys als een belangrijke go-to-market partner. "Dit partnerschap zal een belangrijke rol spelen in onze wereldwijde expansie, waardoor de kracht en de waarde van data wrangling naar klanten over de hele wereld wordt gebracht. Samen zal de combinatie van IIP en Trifacta een breed scala van big data use cases aanpakken in een verscheidenheid van zakelijke oplossingen, waaronder analyse van beursgegevens, rapportage, modellering van verzekeringen en predictive maintenance.”

Minderheidsbelang
Infosys heeft ook voor een onbekend bedrag een minderheidsbelang genomen in Trifacta. Deze investering door Infosys is de zevende deelname in een startup uit het 500 miljoen dollar grote investeringsfonds van Infosys. Eerder heeft Trifacta al meer dan 75 miljoen dollar van investeerders ontvangen als Accel Partners, Greylock Partners en Ignition Partners.

Meer informatie: www.trifacta.com

Partners