22-04-2016

Solipsis levert Qlik-beheertool voor Benelux dankzij partnership met Ebiexperts

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener Solipsis en het Zwitserse Ebiexperts hebben een partnership gesloten op grond waarvan Solipsis exclusief voor de Benelux-markt de Qlik-beheertool gaat leveren. Version Manager voor Qlik (VM4Q) biedt een application management framework voor QlikView en Qlik Sense-applicaties dat ontwikkelaars en beheerders in staat stelt om de levenscyclus van een applicatie veilig en effectief te beheren.

Version Manager voor versiebeheer en ontwikkeling zorgt voor beter inzicht in en een geoptimaliseerde en efficiënte BI-omgeving die gestroomlijnd doorontwikkeld kan worden door:
• Versioning: Dezelfde software gebruiken op verschillende niveaus of bedrijfsonderdelen.
• Documentation: Hoe zijn de rapporten gestructureerd, welke onderliggende queries zijn gebruikt?
• Impact analysis: Wat is het gevolg van een wijziging in een rapport voor de gekoppelde templates?
• License: Het aantal al dan niet in gebruik zijnde licenties.
• Legal structure and management: Welke rechtenstructuur geldt er?

Directeur Goossen de Bruin van Solipsisgroep is verheugd over de resellerovereenkomst met Ebiexpert: “Als BI- en Analytics-omgevingen groeien, wordt het steeds moeilijker om gebruikers, activa, bronnen en implementatie-omgevingen te beheren. Daarvoor is de Qlik-beheertool Version Manager specifiek geschikt; die zorgt ervoor dat deze effectief en veilig worden beheerd.”

CEO John Paul Kirton van QVAuctor/Ebiexperts gelooft dat Solipsis een van de beste Qlik-partners in de regio is en verwacht een succesvol partnerschap voor de lange termijn. “We ondersteunen ook de ontwikkeling van het Solipsis-partnernetwerk in de regio, zowel voor wat betreft het verkopen als implementeren en ondersteunen van hun eigen klanten.”

In samenwerking met het Zwitserse ICT-bedrijf Ebiexperts organiseert Solipsis op 2 juni aanstaande een seminar speciaal voor Qlik-gebruikers. Meer informatie: www.manageyourqlik.nl

Partners