Oracle Friday Tech Update Security
(13-05-2016)

Deel dit bericht

De Oracle Friday Tech Updates zijn een serie praktijkgerichte sessies. Op vrijdag 13 mei a.s. organiseert Oracle de Friday Tech Update Security.

Security is tegenwoordig niet alleen meer een verantwoordelijkheid van IT of de Security Officer, door veranderende wetgeving is dit vooral een Boardroom topic geworden. Tegelijkertijd worden meer en meer Cloud oplossingen vanuit verschillende afdelingen in de organisatie binnengebracht. Deze veranderende dynamiek stelt nieuwe eisen aan uw huidige IT omgeving, waar Data Security, het beheer van Identiteiten en het correct toepassen van toegangscontrole tot applicaties steeds belangrijker wordt. Op deze Security Update hoort u meer over alle mogelijkheden om deze nieuwe eisen zo efficiënt en effectief mogelijk te organiseren. Tijdens de ochtend zal de focus vooral liggen op de Security aspecten van de Database. In de namiddag zal de nadruk op de nieuwe “Identity Management Cloud Service” liggen.

Voor wie?
IT Specialisten, Database Administrators, Database Architecten, Enterprise Architecten, Security Officers.

Meer informatie en registratie
De Oracle Friday Tech Update Security vindt plaats op vrijdag 13 mei op ons kantoor in Utrecht. U kunt als genodigde kosteloos deelnemen, maar het aantal deelnemers is beperkt. Registreer daarom direct voor deze Oracle Friday Tech Update.

13 mei 2016
09:00 – 15:30 uur

Oracle kantoor
Hertogswetering 163-167
3543 AS Utrecht
Nederland

Tags:

Security

Company:

Oracle

Partners