12-04-2016

Pyramid Analytics sluit strategische partnership met SolidQ

Deel dit bericht

Pyramid Analytics, leverancier van enterprise business intelligence (BI) software, kondigt een strategische samenwerking aan met het internationale opleidings- en consultancy-bedrijf SolidQ. Het partnership helpt organisaties om zich klaar te maken voor het voeren van data-driven business en de volledige mogelijkheden van self-service BI te begrijpen. Pyramid Analytics en SolidQ zullen op 19 april gezamenlijk een stand bemannen tijdens het Microsoft Forum 2016 in Milaan.

BI Office Version 6 is ontwikkeld om enterprise bedrijven te laten transformeren naar volledig data-driven organisaties. Zij hebben het analytics-platform nodig om betere, snellere en meer zelfverzekerde beslissingen te nemen. BI Office wordt al erkend als een schaalbaar, best-in-class platform dat een goede balans biedt tussen mogelijkheden voor gecentraliseerde managed security en self-service. BI Office Version 6 is een compleet analytics-platform dat ongelijksoortige data in een beheerde omgeving samenbrengt en een passende gebruikerservaring biedt voor de gehele organisatie.

SolidQ adviseert en traint bedrijven wereldwijd op het gebied van Microsoft business intelligence en datamanagementplatformen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en implementeren van BI-oplossingen gebaseerd op technologie van Microsoft. BI Office kan direct verbonden worden aan de Microsoft Power BI Desktop applicatie, waardoor zowel on-premise data als informatie vanuit de cloud beschikbaar worden in een gebruiksvriendelijke, self-service BI-omgeving.

“We hebben recent BI Office V6 gepresenteerd, waarmee organisaties self-service BI op grote schaal kunnen inzetten,” zegt Diana Rutschmann, Director EMEA Partner Program bij Pyramid Analytics. “SolidQ is uniek gepositioneerd om de waarde van self-service BI onder de aandacht te brengen bij een breder internationaal publiek. Voor veel organisaties is de combinatie van on-premise BI-oplossing van Microsoft met BI Office V6 van Pyramid Analytics de ideale manier om de transitie te maken naar web-based self-service BI.”

“De samenwerking tussen SolidQ en Pyramid Analytics zorgt voor een unieke combinatie van self-service BI met begeleiding en consultancy, waardoor organisaties de meeste waarde kunnen halen uit hun eerdere investeringen in BI,” stelt Davide Mauri, Business Intelligence Architect SolidQ. “Samen zijn we vastbesloten om organisaties de kracht van self-service BI te laten zien.”

Partners