11-04-2016

Accor optimaliseert BI-omgeving met NetVisn van Solipsis

Deel dit bericht

Accor kiest voor het optimaliseren van haar IBM Cognos omgeving met NetVisn van EnVisn. Accor is een Franse multinational gericht op hospitality en is met name bekend door hotels als Sofitel, Mercure, Novotel en Ibis.

De organisatie Accor is wereldwijd vertegenwoordigd in 92 verschillende landen. Met een centrale IT-organisatie heeft Accor ook honderden Cognos-gebruikers op verschillende locaties over de hele wereld. Dit maakt de BI-omgeving van Accor een lastig te beheren geheel. Accor zocht een product waarmee het beheer van de complete omgeving kon worden geoptimaliseerd, daarbij viel de keuze op het webgebaseerde NetVisn van Envisn.

Solipsis is ingeschakeld om de IBM Cognos-omgeving met meer dan 1.500 gebruikers te beheren met NetVisn. Solipsis is exclusief partner voor het implementeren van NetVisn in Europa. NetVisn is geschikt voor alle IBM Cognos-omgevingen. Door de nauwe samenwerking van Envisn met IBM is in de ontwikkeling van het product continu rekening gehouden met naadloze integratie in de IBM Cognos-omgeving van Accor.

Accor zet NetVisn in op de volgende onderdelen:
- NetVisn documenteert automatisch de gehele Content Store en maakt direct relaties en afhankelijkheden zichtbaar.
- Het laat de volledige datalijn zien door verschillende lagen tot op database-level.
- Het biedt de administrators de mogelijkheid om proactief de IBM Cognos-omgeving te beheren en mogelijke problemen te voorkomen.
- NetVisn registreert alle veranderingen aan alle objecten binnen de IBM Cognos-omgeving en identificeert ook de gebruiker die de wijzigingen heeft aangebracht. Deze mogelijkheid, samen met versiebeheer en veiligheidsbeheer, vult de compliancebehoefte van Accor in.

Meer informatie: www.solipsis.nl

Partners