16-03-2016

Trillium Software lanceert Trillium Refine

Deel dit bericht

Trillium Refine is een OEM white-labeled implementatie van de UNIFi datapreparatie oplossing, geïntegreerd met Trillium's TS Quality for Hadoop oplossing. Self-service data-integratie capabilities gecombineerd met diepgaande datakwaliteit functionaliteit bieden business user–vriendelijke datapreparatie en cleansing van big data.

UNIFi is een startup die de markt voor data-integratie software overhoop gooit met haar business-vriendelijke proces gestuurde en machine learning–enabled interface en self-service datapreparatie product. Het heeft basale datakwaliteitfuncties die echter niet zo ver gaan als de uitgebreide datakwaliteit- en cleansing-mogelijkheden die Trillium Software kan bieden.
Trillium Software was op zoek naar een partner die aan de toenemende behoefte van haar klanten kon voldoen voor oplossingen op het gebied van self-service datapreparatie. Het partnership behelst de mogelijkheid voor Trillium Software om UNIFI als OEM product te verkopen middels twee nieuwe producten — Trillium Prepare (alleen datapreparatie) en Trillium Refine (een geïntegreerde datapreparatie- en datakwaliteit-oplossing).

Trillium Refine en Trillium Prepare zijn on-premise of in de cloud beschikbaar.
In de Benelux verzorgt IntoDQ als Nederlandse partner van Trillium de implementaties van Refine en Prepare.

Meer informatie: www.intodq.com

Lees ook deze en deze blog van VP Product Management Keith Kohl van Trillium Software over Trillium Refine.





Partners