Inspiratieochtend Business Intelligence voor de zorgsector
(12-04-2016)

Deel dit bericht

VCD Business Intelligence organiseert op dinsdag 12 april 2016 een Inspiratieochtend voor zorginstellingen om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en van gedachten te wisselen inzake Business Intelligence. De bijeenkomst richt zich op de veranderende informatiehuishouding in de zorgsector.

Programma
09.00 uur: Inloop en registratie.
09.40 uur: Opening door Edwin Doggen van VCD Business Intelligence.
09.55 uur: Een toelichting van Stef Marinus over het gebruik van Qlik voor analyse doeleinden binnen GGZ Eindhoven (GGzE).
10.30 uur: Streekziekenhuis Beatrix (SKB) is al geruime tijd gebruiker van Qlik. Maurice Wienholts, Businesscontroller bij SKB, vertelt u over zijn ervaringen met Qlik en het traject van de implementatie.
11.05 uur: Pauze
11.20 uur: De derde sessie wordt verzorgd door Manager Planning en Control van het Lange Land Ziekenhuis, Jean Paul van Dorst. Jean Paul heeft met Qlik een dashboard gerealiseerd voor de aansturing van de RvE’s (Resultaat verantwoordelijke Eenheden) binnen het ziekenhuis.
11.55 uur: David Bolton, wereldwijd verantwoordelijk voor de zorg binnen Qlik, neemt ons mee in de toepasbaarheid van Qlik in relatie tot Value Based Healthcare.
12.30 uur: Lunch

Locatie
Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
543 AM Utrecht.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze Inspiratieochtend? Stuur dan gauw uw aanmelding met uw contactgegevens (voor de bevestiging) naar info@vcdbi.nl

Company:

VCD

Partners