07-03-2016

EnterpriseDB stelt James Braysaw aan als nieuwe VP sales EMEA

Deel dit bericht

EnterpriseDB (EDB), leverancier van Postgres-producten en database-integratieoplossingen, stelt James Brayshaw aan als vicepresident sales voor de EMEA-regio. Zijn benoeming volgt kort op de toetreding van Frank Fanzilli als lid van de Raad van Bestuur van EDB.

De uitbreiding van het team komt na afsluiting van het vierentwintigste achtereenvolgende kwartaal met omzetgroei vanuit abonnementen. Na zes ononderbroken jaren van omzetstijging is EDB klaar om nieuwe groei-initiatieven te realiseren. De markt voor database-mangementsystemen (DBMS) verschuift volgens EDB meer naar Postgres-oplossingen die op open source gebaseerd zijn, omdat bedrijven wereldwijd behoefte hebben aan een platformen voor innovatie. In de Verenigde Staten zet 20 procent van de Fortune 500-bedrijven EDB Postgres in om hun strategische initiatieven te realiseren.

James Brayshaw
James Brayshaw heeft meer dan 30 jaar managementervaring in de enterprise software-markt, waar hij werkte met wereldwijde merken en startups. Hiervoor was Brayshaw vicepresident EMEA van Location Intelligence, Customer Information and Data Management bij Pitney Bowes Software. Daarvoor werkte Brayshaw meer dan 10 jaar bij Ordnance Survey, onder andere als Board Director, Sales, Marketing & Customer Services. Hij was zes jaar lang lid van de Raad van Bestuur van Pointx en voorafgaand aan zijn overstap naar Ordnance Survey bekleedde hij leidinggevende functies binnen de Autodesk/BIM world. Brayshaw is lid van het Britse Institution of Civil Engineers.
Brayshaw waardeert de toegevoegde waarde die EDB Postgres biedt aan organisaties die met open source-producten hun innovatieve strategie willen stimuleren en kosten willen besparen. “EDB heeft als leider in het Gartner Magic Quadrant een benijdenswaardige positie in de markt bereikt. Ik ben dan ook zeer blij dat ik nu deel uitmaak van een ‘revolutie in het datacenter’.”

Frank Fanzilli
Frank Fanzilli is het nieuwste lid van de Raad van Bestuur. Hij werkte 17 jaar bij CSFB als managing director en later als CIO, in welke functie hij verantwoordelijk was voor een budget van 2 miljard dollar. Hij transformeerde de IT-afdeling van een service provider naar een belangrijke katalysator voor strategische corporate initiatieven. Fanzilli was lid van diverse bestuursraden van verschillende toonaangevende datamanagement-bedrijven. Zijn behaalde successen op het gebied van omzetgroei bij enterprises ondersteunen de strategische plannen van EDB. Deze plannen zijn er op gericht om wereldwijde merken te helpen bij de keuze voor nieuwe data-driven applicaties in plaats van oplossingen van traditionele database leveranciers.

Meer informatie: www.enterprisedb.com

Tags:

management

Company:

EnterpriseDB

Partners