26-02-2016

Ensior en itelligence gaan strategische SAP BI-samenwerking aan

Deel dit bericht

Ensior en itelligence hebben ervoor gekozen samen te werken omdat producten en diensten van beide partijen perfect op elkaar aansluiten. itelligence is de expert in SAP ERP en Ensior is de expert in Business Intelligence.

Ensior biedt de klanten van itelligence rust door gestructureerd inzicht te geven in de prestaties van hun processen en medewerkers. Hierbij wordt ‘BI4SAP Live’ van Ensior als oplossing ingezet bij de SAP ERP-klanten van itelligence. Dit is gebaseerd op SAP BusinessObjects. Belangrijke voordelen van BI4SAP Live zijn dat het real- time inzicht geeft in de data uit de SAP ERP modules, zeer gebruiksvriendelijk is met herkenbare business termen, snel is te implementeren en lage onderhoudskosten heeft.

Sander Honig, Commercieel Directeur Ensior: “Ik kijk erg uit naar de samenwerking, omdat itelligence een professionele SAP partner is.”

Volgens Wim Jansen, Managing Director van itelligence Benelux is de samenwerking met Ensior “een perfecte aanvulling op ons uitgebreide SAP portfolio en omdat BI een belangrijke hoeksteen vormt voor onze HANA transformatie projecten”.

Meer informatie:
www.itelligencegroup.com
www.ensior.com
www.bi4saplive.com

Company:

Ensior

Partners