24-02-2016

Human Inference levert datakwaliteitsoplossingen voor alle merken Belgische P&V Groep

Deel dit bericht

De P&V Groep heeft haar samenwerking met Human Inference, aanbieder op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, uitgebreid met een overeenkomst voor vijf jaar.

De P&V Groep is een Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, die verzekeringen aanbiedt onder de merken P&V en Vivium. Al geruime tijd worden de oplossingen van Human Inference naar tevredenheid ingezet bij het merk Vivium. Door de inzet van deze software in het administratieve systeem is de kwaliteit van de klantgegevens bij Vivium van een hoog niveau, worden doublures effectief voorkomen en kunnen relaties eenvoudig in de administratie worden gevonden.
 
Met de nieuwe overeenkomst is het gebruiksrecht uitgebreid naar de gehele P&V Groep. De datakwaliteitsfuncties van Human Inference komen daarmee beschikbaar voor alle merken en op alle plaatsen waar relatiegegevens worden ingevoerd en verwerkt. Hiermee voorziet de P&V Groep zich van adequate controles, die een optimaal klantcontact mogelijk maken.
 
”Deze nieuwe versie van de Human Inference software zal ons zeker helpen bij het sneller terug vinden van onze klanten als bij het vermijden van het aanmaken van dubbele klanten," Meent Bob Rongé, Data expert bij de P&V Groep. "Dit laatste is essentieel in ons streven naar een Golden record.”

Ron Mulderij, Account manager bij Human Inference: “Na onze jarenlange relatie met Vivium zijn wij verheugd over dit blijk van vertrouwen van de P&V Groep. Het biedt hen de mogelijkheid om op een effectieve en efficiënte manier de kwaliteit van haar klantgegevens en de dienstverlening te verbeteren.”

Meer informatie: http://www.humaninference.nl

Partners