BI & Datawarehouse Essentials
(01-03-2016)

Deel dit bericht

Projecten rond data management, business intelligence (BI) en data warehouse (DWH) systemen blijven organisatorisch en technisch interessante uitdagingen. Bij deze complexe materie is het essentieel om zo snel mogelijk hoofd- en bijzaken te onderscheiden, met een goede onderverdeling en methodiek is succes voor iedereen bereikbaar.

Deze training behandelt methodieken, technieken, leidraad en advies voor BI en DWH projecten: van initiële projectplanning tot implementatie, uitrol en beheer. Vanuit een brede invalshoek, gebruikmakend van combinatie van theorie en praktijkoefeningen, wordt er zowel in kleine werkgroepen als individueel gewerkt om inzicht en probleemoplossend vermogen te maximaliseren.

BI en DWH fundamentals is geschikt voor iedereen die nieuw is in deze wereld en die vanaf de start  een holistische methodiek van best practices wil leren. Maar ook voor iedereen die al een aantal projecten heeft doorlopen en de reeds toegepaste aanpak wil fine-tunen naar in de praktijk bewezen methodieken op basis waarvan alignment wordt bereikt in de breedste zin van het woord.

Naast BI en DWH is er ook aandacht voor data management en data warehouse automation. De training is bij uitstek geschikt voor project managers, business analisten, data modelleurs en database administrators, architecten en ETL of BI applicatie ontwerpers en -ontwikkelaars.

dinsdag 1 maart - vrijdag 4 maart
KVL Inspiratie Technologie
Spaanse Polder
Van Nelleweg 2422
3044 BC Rotterdam
010-750 35 50
www.kvl.nl

Partners