22-02-2016

Rocket Data Virtualization 2.1 levert onbeperkt toegang tot mainframe data

Deel dit bericht

Rocket Software, Business Partner van IBM, heeft aangekondigd dat het ontwikkelaars zal voorzien in een non-production licentie van het Rocket Data Virtualization Version 2.1 (Rocket DV) voor elk nieuw IBM z13 en z13s system. Rocket DV is een krachtig gereedschap dat ontwikkelaars de mogelijkheid geeft hun applicaties en analytics dichter op de data te brengen. Rocket DV past goed in hybrid cloud-omgevingen en maakt verplaatsing, replicatie en transformatie van data overbodig.

De non-production licentie van Rocket Data Virtualization Version 2.1 geeft onbeperkt ontwikkelings- en testtoegang aan ontwikkelaars. Met Rocket DV zijn mainframe data toegankelijk via moderne API’s zondat dat z Systems programmeerkennis benodigd is. Rocket DV vereenvoudigt de administratieve last voor applicaties die mainframe data gebruiken, door real-time toegang te leveren met een betere efficiëntie en veiligheid, wat zeer belangrijk is nu bedrijven meer afhankelijk zijn van hun gegevens voor gebruik in cloud-, mobile- en analytics-applicaties.

Snelle, efficiënte en veilige toegang tot enterprise data zijn van cruciaal belang, stelt Bryan Smith, Vice President of R&D en Chief Technology Officer bij Rocket Software. "Rocket DV helpt ontwikkelaars de muren weg te halen tussen de business user en de ondernemingsdata die zij nodig hebben voor succes.”

"In de huidige digitale economie hebben bedrijven snelle toegang tot gegevens uit verschillende bronnen nodig, om in real-time inzicht in hun resultaten te krijgen," zegt Mike Desens, Vice President en Business Line Executive voor IBM z Systems. “Als opslagsysteem voor veel bedrijven bewaart IBM z Systems veel belangrijke data en Rocket Data Virtualization voorziet in een mogelijkheid voor mobile- en cloud-ontwikkelaars om eenvoudig en veilig toegang tot deze data te krijgen."

Registratie is mogelijk vanaf 10 maart op de IBM zDeveloper Community Hub.

Meer informatie:
http://www.rocketsoftware.com
http://www-03.ibm.com/systems/z/announcement.html

Partners