Oracle Management Cloud event
(19-02-2016)

Deel dit bericht

Vrijdag 19 februari 2016, Oracle kantoor Utrecht
12:30 – 16:15 uur

In oktober is op Oracle OpenWorld in San Francisco een compleet nieuwe set PaaS-gebaseerde tools gelanceerd onder de naam Oracle Management Cloud. Het gaat om geïntegreerde tools voor monitoring, management en analyse van cloud omgevingen. Ze verschaffen end-to-end inzicht in de applicatie-performance: van de eindgebruiker tot de onderliggende infrastructuur. De tools zijn geschikt voor IT-organisaties van elk formaat; óók in heterogene omgevingen met technologie en rekencentra van verschillende aanbieders.

Maak kennis met de nieuwe Oracle Cloud tools
Oracle Nederland nodigt u van harte uit voor een middagsessie waar u kunt kennismaken met de Oracle Management Cloud set. De sessie staat gepland op vrijdagmiddag 19 februari a.s. en is o.a. bedoeld voor Developers, DevOps professionals en IT Operations professionals, line-of-business managers en applicatieontwikkelaars.


Onder Oracle Management Cloud komen in eerste instantie de volgende drie PaaS tools beschikbaar:
Application Performance Monitoring: Levert alle informatie om problemen te detecteren en op te lossen. De tool is bij uitstek geschikt voor mobiele- en (web-)applicaties. Ontwikkelaars en beheerders hebben real time inzicht in toestand van de applicatiestack en kunnen onmiddellijk handelen vanuit de ervaring van de eindgebruiker, via de servicebus tot in de logs van applicaties, databases en de infrastructuur.
Log Analytics: Monitort, aggregeert, indexeert en analyseert alle log data van uw on-premise en cloud applicaties en infrastructuur. Het stelt ontwikkelaars, beheerders én gebruikers in staat om razendsnel data te vinden en te combineren om problemen op te lossen, operationeel inzicht te krijgen en de juiste beslissingen te nemen.
IT Analytics: Biedt 360-graden zicht op the performance, beschikbaarheid en capaciteit van uw applicaties en IT-investeringen. Hiermee zijn de directie, business analisten, IT analisten, IT management en beheerders in staat om onderbouwd te beslissen over de IT operatie, capaciteitsplanning en toekomstige IT investeringen. De business-IT alignment is gebaseerd op uitgebreide maar snelle analyse van alle betrokken systemen en data.

Kortom, met Oracle Management Cloud kunt u effectief verschillende IT-omgevingen tegelijk beheren en adequater reageren op performance problemen. Bovendien krijgt u diep inzicht in de relatie tussen IT en business. Onderaan de streep betekent dat een verbeterde operationele efficiëntie en verhoogde responstijden.

Meer informatie over het programma
Het event start op 19 februari om 12.30 uur met een lunch in het Atrium van het Oracle kantoor in Utrecht. We sluiten af met een borrel om 16.00 uur. Deelname is kosteloos.

Inschrijven

Tags:

Cloud

Company:

Oracle

Partners