21-01-2016

VCD Business Intelligence is door Qlik erkend als ‘Healthcare Expert’

Deel dit bericht

Qlik, aanbieder in visual analytics, heeft VCD Business Intelligence officieel erkend als Healthcare Expert. Dit betekent dat VCD zich heeft bewezen als Qlik partner met onderscheidende oplossingen en diensten in de zorgsector.

Het Healthcare Expert label geeft zorginstellingen zekerheid over de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en adviezen van VCD op het gebied van business intelligence en visual analytics.
Edwin Doggen, senior accountmanager bij VCD Business Intelligence: “Sinds 2010 is VCD partner van Qlik. We zijn zeer verheugd dat we nu naast Elite Partner ook door Qlik erkend worden als Healthcare Expert. Dit is een mooie bevestiging van onze opgedane kennis, ervaring en resultaten in de zorgsector. Zoals bijvoorbeeld bij Vitalis WoonZorg Groep en bij de Swinhove Groep.” (Meer informatie hierover treft u aan op deze webpagina).

Qlik levert met de producten QlikView en Qlik Sense gebruiksvriendelijke in-memory rapportage- en analyseoplossingen die dagelijks bij vele klanten worden gebruikt, zowel in cure als care.

Sabine Palinckx, Country Manager Benelux bij Qlik: “De zorgsector kan enorm profiteren van de voordelen van data-analyse en visual analytics. Voorheen werd data-analyse vooral ingezet om de bedrijfsvoering te verbeteren. Tegenwoordig kunnen we met behulp van data de beste behandelmethode op patiëntniveau bepalen, wachttijden op de eerste hulp verminderen en kosten besparen. Inmiddels is de technologie al zo ver dat we zelfs levens kunnen redden met data-analyse. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar marktspecifieke kennis is nodig om het potentieel te verzilveren. VCD BI heeft laten zien dat ze beschikken over voldoende kennis, kunde en ervaring om zorginstellingen te helpen met de uitdagingen van nu en de toekomst.”

Meer informatie: www.vcd.nl

Company:

VCD, Qlik

Partners