07-11-2015

SAP benoemt The Next View tot Recognized Expertise Partner in HANA en BI

Deel dit bericht

SAP Nederland heeft The Next View benoemd tot Recognized Expertise Partner in SAP HANA én Business Intelligence. Het SAP Big Data team van The Next View bestaat uit tien experts en heeft een sterke reputatie op dit kennisgebied. Met het SAP Expertise Partnership bevestigen SAP AG en klanten van The Next View deze expertise.

Het SAP Big Data team van The Next View implementeert innovatieve SAP-oplossingen op het gebied van Big Data en HANA bij grote organisaties in Nederland. Zo helpen zij klanten het maximale uit hun data te halen. Verschillende klanten hebben de expertise van het team bevestigd. In combinatie met een tiental behaalde certificeringen leidde dit tot de beslissing van SAP om The Next View te benoemen tot Recognized Expertise Partner in SAP HANA en Business Intelligence.
The Next View heeft inmiddels een indrukwekkende reputatie opgebouwd binnen de SAP-branche. De voorbije twee jaar heeft het bedrijf de SAP Customer Impact Award (2014) en SAP Quality Awards (2015) gewonnen en waren ze finalist voor SAP Best Platform Partner (2014), SAP TechEd && d-code DemoJam (2014) én de Most Innovative Partner Award (2015). Een resultaat om trots op te zijn.

“Het SAP HANA en Business Intelligence platform van SAP vormen de basis van ons werkveld”, vertelt Pieter Hendrikx, manager van het SAP Big Data team van The Next View. “Aan ons de taak om klanten te helpen de overstap te maken naar een toekomstbestendig SAP Big Data landschap dat de laatste innovaties mogelijk maakt. Met het behalen van deze partnerships worden onze investeringen in kennis en ervaring rondom deze moderne technologieën nogmaals bevestigd. Een resultaat waar we enorm trots op zijn.”

Het SAP Big Data team van The Next View groeit sterk en heeft zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de markt. Het tien man grote team dekt het volledige Big Data expertisegebied af, van SAP Business Warehouse en SAP HANA tot en met Design Studio en SAP Lumira. Op dit moment staan er nog verschillende vacatures open voor SAP BI Consultants (BW/BO/HANA) op zowel junior, medior en senior niveau.

Partners