05-11-2015

KONE brengt wereldwijde SAP-systemen bijeen in T-Systems cloud

Deel dit bericht

Lift- en roltrapleverancier KONE heeft zijn SAP ERP-systemen in Europa, Azië en de Verenigde Staten geconsolideerd naar één centraal SAP-systeem. Met het nieuwe centrale systeem wordt de wereldwijde KONE business bediend vanuit de SAP cloud van T-Systems.

Vereenvoudiging
Voorheen draaiden de SAP ERP-systemen van KONE in twee datacenters die zich in Europa en Azië bevonden en beschikten over een rekenkracht van 1,5 miljoen SAPS (SAP Application Performance Standard). De consolidatie van de diverse SAP systemen naar één T-Systems cloud datacenter, zorgt voor vereenvoudiging van ontwikkeling, onderhoud en gebruik van de SAP-oplossingen. Daarnaast biedt het KONE meer mogelijkheden voor bedrijfsbrede integratie van new business-projecten.

Reductie CO2-uitstoot
"Dit wereldwijde krachtige SAP-platform vergroot onze flexibiliteit en versterkt onze slagkracht om wereldwijd zaken te doen. We kunnen innovaties en nieuwe technologie nu sneller en effectiever implementeren. Een belangrijk voordeel is ook de positieve bijdrage van dit project aan de doelstellingen die we hebben op het gebied duurzaamheid. De centralisatie zorgt ervoor dat de uitstoot van broeikasgassen door onze IT-systemen verder gereduceerd wordt", zegt Antti Koskelin, CIO bij KONE.

Grootste SAP cloud ter wereld
T-Systems exploiteert 's werelds grootste cloud gebaseerde hosting platform voor SAP. Het bedient momenteel meer dan 3,5 miljoen gebruikers van in totaal 500 bedrijven met SAP-systemen die een totale prestatie leveren van meer dan 60 miljoen SAPS. Circa 50 miljoen SAPS is direct afkomstig uit de cloud.

Tags:

ERP, Cloud

Company:

SAP

Partners