14-10-2015

Informatica komt met nieuwe versie van PowerCenter

Deel dit bericht

Informatica, onafhankelijk softwareleverancier op het gebied van data-integratie, introduceert een nieuwe release van haar Data Management Platform voor moderne data-architecturen Informatica PowerCenter v10.

PowerCenter v10 is de nieuwste versie van het onderscheiden datamanagementplatform. Het is speciaal ontworpen zodat klanten hun enterprise data-architectuur eenvoudig kunnen moderniseren. Data kunnen zeer snel over de huidige hybride IT-omgevingen verplaatst worden. Dat kan zowel in de cloud zijn als on-premise. De oplossing bestaat uit de drie kerncomponenten Informatica PowerCenter, Informatica Data Quality en de Informatica Data Integration Hub, die zorg dragen voor performantie, flexibiliteit, gebruiksgemak, governance en productiviteit.

”Met Informatica v10 kunnen architecten hun IT-omgeving moderniseren en optimaliseren door enorme performantie en betere data governance voor moderne datawarehouses, tegelijk met de flexibiliteit van volledige cloud-ondersteuning via een datahub en een hogere kwaliteit van end-to-end agile data-integratie,” stelt Anil Chakravarthy, CEO Informatica.
Al tien opeenvolgende jaren staat Informatica PowerCenter vermeld als leider in het Gartner Magic Quadrant voor data-integratie, vanwege de sterke marktpositie en de uitgebreide mogelijkheden.

Informatica PowerCenter, Informatica Data Quality en de Informatica Data Integration Hub komen in dit vierde kwartaal van 2015 beschikbaar.

Partners