12-05-2011

BI Ready sponsor BI-event

Deel dit bericht

Nederlandse software automatiseert ontwerp van datawarehouses en datamarts.

BI Ready is sponsor van het BI-event op 17 mei a.s. in Intres, Hoevelaken.

Het Nederlandse BIReady is de eerste softwareleverancier van een product dat Enterprise Data Warehouses en Data Marts automatisch ontwerpt, creëert en vult op basis van een  Business Model.

Dit unieke product, met dezelfde naam als de organisatie, vervangt hierdoor intensief handmatig werk wat traditioneel door gespecialiseerde consultants wordt uitgevoerd. Door een tijd en kosten besparing van meer dan 50 procent gedurende de realisatie fase en bij ieder onderhouds traject, stelt BIReady bedrijven in staat om Business Intelligence toepassingen snel in te voeren en aan veranderingen aan te passen, zodat deze voldoen aan de behoeften. Eindelijk zijn organisaties nu in staat tijdig hun business strategie uit te voeren.
BIReady ondersteunt de toonaangevende databases en BI-tools, en past dus naadloos in de reeds bestaande infrastructuren, zowel bij het MKB als bij multinationals.
BIReady is een snel groeiend, zeer innovatief bedrijf, met een breed partner network over de hele wereld. Door BIReady is Business Intelligence niet alleen meer voor de top 1000 bedrijven weggelegd, maar ook haalbaar voor het MKB.
 

Company:

BIReady

Partners