27-05-2011

Ordina en Jaspersoft bundelen krachten

Deel dit bericht

‘Open Source Business Intelligence biedt onze klanten een flexibele en kostenefficiënte oplossing’.

Ordina en Jaspersoft hebben vandaag bekendgemaakt dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten om Open Source BI-oplossingen op de Nederlandse markt te brengen. Dankzij deze samenwerking, kunnen Ordina en Jaspersoft bedrijven en overheden helpen om hun prestaties te verbeteren door het verzamelen, vinden en gebruik van informatie op een snellere en goedkopere manier in te richten. Als onderdeel van de samenwerking implementeert Ordina de BI suite van Jaspersoft bij haar klanten en adviseert Ordina hen over de mogelijkheden die de software biedt. Ordina en Jaspersoft presenteren de Open Source BI software tijdens een gezamenlijk seminar op 8 juni 2011 op het hoofdkantoor van Ordina te Nieuwegein.
 
In het afgelopen halfjaar heeft Ordina ervaring opgedaan met de oplossingen van Jaspersoft voor rapportages, analyse en management van data bij lokale overheden en in de Telecom branche. "Dankzij het gebruik van Jaspersoft, waren we in staat om een flexibele oplossing te implementeren die voldeed aan alle datamanagementbehoeften, tegen lagere licentiekosten", aldus Roland Rine, directeur van de unit VisionWorks van Ordina. "Deze projecten onderschreven onze conclusie dat Jaspersoft, door het gebruik van Open Source software, onze klanten een flexibele en kostenefficiënte BI-oplossing biedt. We zijn dan ook trots dat we de samenwerkingsovereenkomst met Jaspersoft kunnen aankondigen. Dankzij de samenwerkingsovereenkomst kunnen we meer klanten de mogelijkheid bieden om te profiteren van Open Source software voor hun BI vraagstukken."
 
"De hoeveelheid en verschillende soorten data neemt zienderogen toe, evenals utility-based computing, terwijl zakelijke gebruikers ook een gebruiksvriendelijke web-interface vragen. Het BI-platform van de toekomst moet voldoen aan al deze eisen op het gebied van kosten, cloud computing en gebruiksvriendelijkheid. Jaspersoft speelt daar dan ook actief op in met haar BI-oplossingen," aldus Arjan Heijmenberg, Partner Manager, EMEA van Jaspersoft.
 
Ordina en Jaspersoft demonstreren de mogelijkheden van de Open Source BI software van Jaspersoft op een gezamenlijk seminar. Daarnaast presenteert Brian Gentile, CEO van Jaspersoft, zijn visie op BI voor 2012 en verder. Het seminar vindt plaats op 8 juni 2011 op het hoofdkantoor van Ordina in Nieuwegein. Het seminar is bedoeld voor business managers, ICT managers en informatie managers in de private en publieke sector.

Bron: Ordina.
 

Company:

Ordina, Jaspersoft

Partners