17-06-2011

DataLogix biedt oplossing voor SAP Information LifeCycle Management

Deel dit bericht

DataLogix kondigt aan haar portfolio uit te breiden met data management oplossingen voor SAP. Per direct zal DataLogix samen met Hitachi Data Systems en haar partner SAP AG gezamenlijk oplossingen bieden voor de data groei en lange termijn opslag van SAP data.

Veel organisaties onderhouden een groot aantal SAP legacy systemen en applicaties om de toegang tot de ‘oude’ data voor bijvoorbeeld audit-, compliance- en business intelligence doeleinden. De kosten voor het behouden en onderhouden van deze SAP legacy landschappen nemen alleen maar toe, zoals de kosten van de hardware, software, support, stroom en koeling. De continuïteit van deze data is steeds moeilijker te waarborgen doordat kennis en het ondersteuningsniveau van deze oudere systemen steeds minder voorhanden is. Het ontmantelen van deze SAP legacy systemen zonder het veiligstellen van de content is geen optie in het kader van juridische eisen voor het bewaren van deze data. De oplossing van SAP en Hitachi Data Systems biedt een oplossing voor het ontmantelen van deze SAP legacy systemen.

DataLogix biedt een uniek antwoord voor deze problematiek. Door de combinatie van de SAP NetWeaver Information LifeCycle Management module en het Hitachi Content Platform (HCP) en specialistische kennis. Het Hitachi Content Platform is het enige SAP gecertificeerde Information LifeCycle Management opslag systeem met native ondersteuning van SAP ILM WebDAV interface. Hierdoor is er geen additionele software van derden meer nodig. Dit zorgt voor een end-to-end handhaving van het beleid voor het bewaren en het te voldoen aan compliance eisen mogelijk. Middels deze oplossing kunnen organisaties de legacy SAP systemen ontmantelen, de operationele kosten verlagen en de continuïteit van de data te verhogen.

Informatie sessie
DataLogix zal op 27 juli en 15 september tijdens haar lunch and learn sessies verder ingaan op de SAP Information Lifecycle Management en het uitfaseren van Legacy SAP platformen. Tijdens deze lunch and learn sessies zullen specialisten van DataLogix, SAP, Hitachi Data Systems en Open Text middels voorbeelden en op een interactieve manier deze unieke oplossing nader toelichten. 

Voor meer informatie bezoek: www.datalogix.nl

Company:

SAP

Partners