12-08-2011

BIReady breidt uit in de zomer

Deel dit bericht

New Jersey kiest voor BIReady; kantoren geopend in Engeland en Italiƫ.

De rustige zomermaanden zijn door BIReady optimaal benut om door te groeien. Zo opende BIReady kantoren in zowel Engeland als Italiƫ. Ook zijn inmiddels strategische partnerships in beide landen gesloten.

"Op een gegeven moment komen vraag en kansen samen: dan is er een concrete vraag uit een bepaalde markt en dienen zich de juiste kandidaten aan om de business op te zetten. Tja, dan moet je natuurlijk doorpakken. Dit blijkt dan ook direct zijn vruchten af te werpen," zegt Gertjan Vlug, directeur van BIReady.

Ook tekende de Amerikaanse staat New Jersey een contract en is daarmee wederom een overheidsorganisatie die voor BIReady kiest.

"Zeker in de huidige situatie waarin de Amerikaanse overheid zich bevindt, en waarin zeer kritisch naar uitgaven wordt gekeken, is dit een uitstekend bewijs dat organisaties met BIReady niet alleen kosten en tijd besparen met betrekking tot BI-implementaties, maar, veel belangrijker, dat er als gevolg hiervan efficienter en productiever gewerkt kan worden," aldus Gertjan Vlug. "Het blijkt dat juist nu de economie in zwaar weer verkeert, er een grote behoefte is aan snelle, flexibele en goedkope implementaties van BI-systemen, zodat men daadwerkelijk kan sturen op efficientie, productiviteit, besparingen en marktvoordeel. Dit geeft de enorme interesse in Data Warehouse Automation Software aan, die wereldwijd duidelijk sterk aan het groeien is. Bedrijven nemen nu blijkbaar de ‘nieuwigheid’ op de koop toe. Uiteraard wordt men ook geholpen door de sterke business cases die inmiddels beschikbaar zijn."


Bron: BIReady

 

Company:

BIReady

Partners