15-09-2011

Systemation sluit partnerovereenkomst met Cinsight voor CXAIR

Deel dit bericht

Systemation en Cinsight hebben een partnerovereenkomst gesloten die Cinsight het recht geeft om CXAIR aan klanten te leveren als onderdeel van het Cinsight dienstenpakket.

CXAIR is een nieuwe generatie Business Intelligence en Enterprise Search-technologie die gebaseerd is op krachtige, innovatieve zoektechnologie. Organisaties krijgen met CXAIR de mogelijkheid om op elk gewenst moment (ad hoc) bedrijfsgegevens op te zoeken, te analyseren en te rapporteren. Dit wordt gerealiseerd door toepassing van zoekmachinetechnologie zoals iedereen die dagelijks gebruikt. Deze bekende manier van werken stelt gebruikers in staat om zelf hun informatie op te zoeken en niet langer afhankelijk te zijn van BI-specialisten of ‘power users’.

Cinsight levert gespecialiseerde diensten op het gebied van Marketing Intelligence,  Business Discovery, Data Integratie, Datakwaliteit, Rapportages en Dashboards. Cinsight helpt organisaties bij het inrichten en op peil houden van hun informatieomgeving. Cinsight voert projecten uit, verzorgt implementaties en levert gespecialiseerde resources.

Belangrijke overwegingen voor Cinsight om de CXAIR-partnerovereenkomst te sluiten, is dat deze tool organisaties op een moderne wijze ondersteunt met hun informatievoorziening door:
• De volledig intuïtieve bediening: gebruikers kunnen snel en zelf met de tool werken
• De krachtige combinatie van rapportage, analyse en unieke Venn-diagrammen
• De snelle presentatie van analyse- en zoekresultaten; de analyse van vele miljoenen records verschijnt in een fractie van seconden op het scherm
• Vanuit standaardrapportages kan een gebruiker eenvoudig aanvullende analyses doen, of doorklikken naar de onderliggende gegevens tot het laagste dataniveau
• Het zelf kunnen definiëren en bijstellen van grafische dasboards
• De onderliggende database kan zonder tussenkomst van externe IT-specialisten uitgebouwd en geconfigureerd worden.
• De goede prijs-prestatieverhouding


Belangrijk is dat gewerkt wordt met alle beschikbare data, die tot op het laagste detailniveau binnen luttele seconden beschikbaar is. Dit in tegenstelling tot traditionele BI-systemen die veelal met geaggregeerde data werken. Door de lage investeringen en operationele kosten die aan het gebruik van CXAIR zijn verbonden, is de ‘Total Cost of Ownership’ bovendien ook nog eens substantieel lager.

CXAIR is ontwikkeld door Connexica in Engeland, waarvoor Systemation in Nederland optreedt als exclusief distributeur. CXAIR behoort tot de nieuwe generatie BI-oplossingen en biedt snel inzicht in informatie. Intuïtief gebruik en hoge performance stellen de gebruikers op alle niveaus in staat om ongeacht de hoeveelheid data, op ieder gewenst moment direct informatie te doorzoeken.

Bron: www.systemation.nl en www.cinsight.nl

Company:

Systemation

Partners