23-09-2011

Nieuwe Oracle Database Appliance beschikbaar

Deel dit bericht

Eenvoudig, uiterst betrouwbaar en betaalbaar databasesysteem voor kleine en middelgrote ondernemingen en afdelingen.

Oracle kondigt aan dat de Oracle Database Appliance beschikbaar is. Deze betaalbare en eenvoudig te gebruiken database appliance met hoge beschikbaarheid maakt gebruik van Oracle Database 11g, versie 2 en Oracle Real Application Clusters op een 2-node Sun Fire server cluster met Oracle Linux.
De Oracle Database Appliance is een gecombineerd systeem van software, servers, opslag- en netwerkcapaciteit met een hoge beschikbaarheid voor diverse, op maat gemaakte en standaard OLTP en datawarehousing applicatiedatabases.

Ontwikkeld op basis van de nieuwste versie van ‘s werelds meest gebruikte database, beschermt de Oracle Database Appliance databases tegen server- en storage-storingen dankzij respectievelijk Oracle Real Application Clusters en Automatic Storage Management.

De Oracle Database Appliance biedt pay-as-you-grow-softwarelicenties voor Oracle Database en bijbehorende software van 2 tot 24 processoren. Hierdoor kunnen klanten hun software-uitgaven afstemmen op hun zakelijke behoefte zonder de noodzaak voor hardware-upgrades.
Dankzij proactieve monitoring van het systeem, intuïtieve software provisioning, volledig geïntegreerde patching en automatische alarmering bij hardwarestoringen vermindert de Oracle Database Appliance ook de kosten en middelen die normaal nodig zijn voor het bouwen en onderhouden van een databasesysteem met zeer hoge beschikbaarheid.
Oracle's uitgebreide netwerk van partners biedt klanten een breed scala aan horizontale en industriespecifieke toepassingen, die kunnen profiteren van de hogere beschikbaarheid van de Oracle Database Appliance.
Meer informatie over de Oracle Database Appliance zal beschikbaar zijn tijdens Oracle OpenWorld 2011, dat van 2 tot 6 oktober 2011 in San Francisco wordt gehouden.

Bron: www.oracle.com

Company:

Oracle

Partners