20-10-2011

Information Builders kondigt BI Academy aan

Deel dit bericht

BI-vendor host samen met erkende experts serie van best-practices webcasts.

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, kondigt een open inschrijving aan voor de BI Academy, die deze herfst plaats zal vinden. De BI Academy is een reeks van analist-webcasts, waarbij wordt ingegaan op missie-kritische business intelligence (BI)- en analyse-onderwerpen die leiden tot strategische groei. Onder leiding van erkende experts van onder meer BIScorecard en de Yankee Group, vinden tussen 18 oktober en 10 november van dit jaar zeven webcasts plaats.
Tijdens de webcasts worden de eerste prioriteiten besproken voor organisaties die de inzet van BI overwegen. Tevens zullen best-practices worden gedeeld voor organisaties die al een oplossing hebben geïmplementeerd en zullen de stappen worden toegelicht die organisaties dienen te zetten wanneer zij hun prestaties en groei willen optimaliseren. De zeven webcasts zien er als volgt uit:
 

Self-Service BI (25 oktober)
Presentatie door Carsten Bange van BARC
Carsten Bange, één van Europa’s meest onderscheiden BI-analisten, zal uitleggen hoe gebruikers zonder enige training self-service BI-applicaties kunnen bouwen die hen in staat stellen analyses te maken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
 

Mobile BI (27 oktober)
Presentatie door Cindi Howson van BIScorecard
Cindi Howson volgt de trends in de mobiele markt op de voet, en geeft haar visie op de Mobile BI opties, strategieën en best practices.
 

Customer-Facing BI (1 november)
Presentatie door Sheryl Kingstone van Yankee Group
Sheryl Kingstone, een erkend leider op het gebied van CRM, is expert in klantgerichte strategieën en het helpen van organisaties om hun sales-effectiviteit, klantenbinding en acquisitie te verbeteren. Ze zal de belangrijkste trends in customer-facing technologie en processen behandelen en tevens ingaan op CRM-applicaties en leveringsstrategieën.


Data Architectuur (3 november)
Presentatie door Neil Raden van Constellation Research
Het is mogelijk om de bestaande architectuur (ongeacht de complexiteit) te gebruiken om data op te schonen voordat het de organisatie binnenkomt en moet voldoen aan real-time informatie-eisen. Neil Raden presenteert deze sessie met tientallen jaren van ervaring in de toepassing van informatie voor het oplossen van zakelijke problemen in zijn bagage.
 

Data Governance en Performance Management (8 november)
Presentatie door Tom Willman van Hacket Group
Tom Willman helpt managers hun organisaties te transformeren door het implementeren van meer efficiënte en effectieve processen, leveringsmodellen en technologieën. In deze sessie zal hij uiteenzetten hoe organisaties grip kunnen krijgen op hun strategie en op de data-kwaliteit.


Big Company Analytics op een MKB-budget (10 november)
Presentatie door Lyndsay Wise van WiseAnalytics
Lyndsay Wise brengt voor deze sessie tien jaar ervaring in business systems-analyse, softwareselectie en implementatie van enterprise-applicaties met zich mee. Ze zal enkele architectuur-strategieën bespreken waarmee voordelige, maar tegelijktertijd krachtige BI-toepassingen kunnen worden uitgerold.


Bron: www.informationbuilders.com/biacademy.

Partners