10-01-2012

Eerste Nederlandse implementatie Oracle Database Appliance

Deel dit bericht

CC Group verkoopt gecombineerd systeem van software, servers, opslag- en netwerkcapaciteit aan kleine en middelgrote ondernemingen.

CC Group (voorheen SQL Integrator), Gold Partner van Oracle, heeft als eerste partner in Nederland de Oracle Database Appliance servers geleverd en geïmplementeerd. De opdracht voor levering, installatie en support komt van een communicatie service provider.
De Oracle Database Appliance is een gecombineerd systeem van software, servers, opslag- en netwerkcapaciteit met een hoge beschikbaarheid voor diverse, op maat gemaakte en standaard OLTP en datawarehousing applicatiedatabases.
Deze betaalbare en eenvoudig te gebruiken database appliance met hoge beschikbaarheid maakt gebruik van Oracle Database 11g, versie 2 en Oracle Real Application Clusters op een 2-node Sun server cluster met Oracle Linux. Alle hard- en software componenten worden ondersteund door Oracle.
De Oracle Database is uitermate geschikt voor de Small en Midsize Business markt. Het systeem biedt pay-as-you-grow-softwarelicenties voor Oracle Database en bijbehorende software van 2 tot 24 processor cores. Hierdoor kunnen klanten hun software-uitgaven afstemmen op hun zakelijke behoefte zonder de noodzaak voor hardware-upgrades. De Oracle Database Appliance beschermt databases tegen server- en storage-storingen dankzij respectievelijk Oracle Real Application Clusters en Automatic Storage Management.
Bron: www.oracle.com

Company:

Oracle

Partners