25-01-2012

Strategische samenwerking voor SAP-totaaloplossingen

Deel dit bericht

IT dienstverlener Fujitsu Technology Solutions (Fujitsu) en SAP-specialist Intenzz Group BV (Intenzz) gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van SAP HANA (in-memory technology).

Deze samenwerking stelt beide bedrijven in staat om totaaloplossingen te verzorgen voor hun klanten op het gebied van SAP in-memory computing. Zo spelen zij in op de snel groeiende vraag naar in-memory oplossingen. De samenwerking levert klanten van zowel Fujitsu als Intenzz de unieke toegang tot het totale productportfolio en toepassingen op zowel de hardwarecomponenten als de softwareontwikkeling en implementatieondersteuning van SAP HANA. Onderdeel van deze samenwerking is ook de gezamenlijke oplevering en inrichting van twee HANA-systemen bij Intenzz in Zeist, als eerste in Nederland. Daarnaast zullen beide bedrijven nieuwe innovatieve oplossingen op het gebied van RDS (Rapid Deployment Services) op SAP HANA gaan ontwikkelen en aanbieden bij hun klanten.

Fujitsu heeft een lange historie en ervaring in de levering van in-memory oplossingen. Met de opgebouwde kennis biedt Fujitsu, als enige hardware vendor, een gecertificeerde back-up recovery en fail-over oplossing voor in-memory systemen. Intenzz is met haar kennis, ervaring en de nieuwe samenwerking met Fujitsu één van de eerste SAP dienstverleners in Nederland, die klanten ondersteunt bij Proof of Concepts en implementaties op het gebied van SAP HANA. Ook in combinatie met de SAP Business Intelligence (BI) producten.

SAP HANA is een in-memory computing appliance dat bestaat uit geoptimaliseerde hardware en software. SAP HANA is ontworpen om real-time analyses uit te voeren op grote hoeveelheden data  en/of het zeer snel transactioneel verwerken van grote hoeveelheden data (big data). Met deze toepassing is het mogelijk om ‘next-generation’ applicaties te ontwikkelen.

De Intenzz Group, Service partner van SAP, is een  consultancy bedrijf met een focus op Business Intelligence, Business Process Management en Process Integration. Zij richt zich op strategie, architectuur en implementatie.

Bron: http://nl.fujitsu.com

Bron: www.intenzz.nl

Company:

SAP

Partners