14-11-2012

SAP partijen bundelen krachten

Deel dit bericht

Een aantal SAP partijen heeft het initiatief genomen om gezamenlijk een alliantie op te richten. Het collectief heet TopForce Alliance en bundelt de specialistische kracht van individuele SAP partijen. De leden van de alliantie willen op deze manier meer kunnen betekenen voor SAP klanten. SAP ondersteunt het initiatief.

De dynamiek van SAP innovaties is groter dan ooit en vereist meer specialismen dan voorheen. Door de innovaties van SAP zijn er veel nieuwe dienstverleners ontstaan met een sterke specialisatie. Onno Coenen, Managing Director bij TopForce Alliance: "Klanten willen graag samenwerken met de beste SAP spelers en specialisten, maar wel op een gemakkelijke manier. Daar spelen wij op in door SAP partijen op basis van complementaire expertises te verenigen in een alliantie die de gehele SAP scope afdekt."
TopForce Alliance dekt in totaal vijftien SAP specialismen af. De afgelopen maanden is uitvoerig gesproken met kandidaat-members om alle kavels in te vullen. Momenteel is het collectief nagenoeg compleet. Het proces wordt voor het einde van dit jaar afgerond. Per 1 januari 2013 beschikt de alliantie, in combinatie met de flexibele schil, over meer dan zeshonderd ervaren SAP professionals.
TopForce Alliance is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Partners